flexpartner

Flexpartners
Flexpartner: profiteer van een groot netwerk met klanten
Maak gebruik van ons klantennetwerk

Persoonlijk, veilig en met een vast tarief

Nieuwe technologieën, veranderende wensen van werkzoekenden én nieuwe wet- en regelgeving zorgen dat de arbeidsmarkt verandert. In deze krappe arbeidsmarkt is het invullen van vacatures een hele uitdaging voor organisaties. Maar jij kan ze helpen! Meld je aan als flexpartner. Als lokale uitzendpartner bij flexplein werf je tegen een vast margetarief actief mee om volumes te behalen zonder de administratieve rompslomp.

Via Flexplein krijgt iedere flexpartner een eerlijke kans en dit heeft de beste medewerkers voor de klanten als resultaat. De klanten ervaren het gemak van een groot netwerk van meerdere lokale uitzenders op één overzichtelijke plek. Een echte win-win situatie dus.

Flexplein

Hoe werkt het?

1.

Aanmelden.
Nadat jij je hebt aangemeld, nemen wij contact op voor een welkomstgesprek. Samen bepalen we welke klanten en functies het beste bij je passen.

2.

Werving en selectie.
Jij doet waar je goed in bent! Je vindt de beste kandidaten naar aanleiding van de functieprofielen en eisen die de klant heeft opgesteld.

3.

Geschikte kandidaat?
Wij doen een laatste check en zetten de kandidaat direct door naar de klant..

4.

Match!
Wanneer jouw kandidaat van start gaat bij de klant regelen wij het contract, de inschaling en de uitbetaling.

5.

Marge!
Je ontvangt van ons een marge voor iedere kandidaat die via flexplein wordt geplaatst. Deze marge staat per klant vast en wordt vooraf met je afgestemd.

Flexpartner

Wat mag je van ons verwachten?

1. Veiligheid

Wij beschermen jou

Het is een 100% eerlijke arbeidsmarkt. Wij zijn transparant door onze technologie en weten hoe belangrijk de kandidaat voor jou is.

2. Verbinding

Samen zijn we sterker

Wij verbinden vraag en aanbod op een unieke manier. Daarbij maken we gebruik van de kracht van de massa en vormen één netwerk met lokale uitzenders.

3. Persoonlijk

We hebben aandacht voor elkaar

Je hebt ons altijd bij de hand. Samen maken we eenvoudig en snel de beste match en we hebben direct contact met elkaar. Geen tussenpersonen.

4. Dwarsdenkers

Wij durven het anders te doen

Wij hebben een nieuwe visie op de markt. Wij leggen de nadruk op anders aanpakken en zijn daardoor een vooruitstrevende HR-tech partner.

Flexplein dashboard voor flexpartners
Schrijf je in als flexpartner