Flexplein klanten
Personeel nodig? Maak gebruik van ons netwerk
Maak gebruik van ons netwerk van uitzendondernemers

1 contract, 1 werkwijze en 1 systeem

In deze krappe arbeidsmarkt is het invullen van vacatures een hele uitdaging. De vaste selectie van wervingspartijen kan niet altijd tijdig personeel leveren. Nog meer partijen inschakelen zorgt direct voor meer kosten, meerdere aanspreekpunten, meer facturatiestromen en daardoor minder overzicht. Dat is voorbij dankzij flexplein.

Wij verbinden alle lokale uitzendbureaus om jouw doorlopende vacatures en/of personeelstekort te vervullen en verzorgen ook de gehele verwerking. Jij profiteert van de kracht van een groot uitzendbureau maar dan met de persoonlijke aandacht en de arbeidsethos van een lokale uitzender.

Flexplein

Voordelen

 • Breng vacatures onder de aandacht
  Met één druk op de knop gaat het netwerk van intermediairs op zoek naar een geschikte kandidaat voor openstaande vacature(s).
 • Bespaar tijd
  Jij hoeft niet meer te schakelen met verschillende uitzendondernemers. Wij zorgen ervoor dat er duidelijke afspraken gemaakt worden over bijvoorbeeld: de functie-eisen, KPI afspraken, forecast en de prijs.
 • Gescreende reacties direct doorgezet
  Ons systeem beoordeeld op vooraf bepaalde selectiecriteria of de aangedragen kandidaten hier aan voldoen. Wij zetten de geschikte kandidaten direct door naar jou en de afgevallen kandidaten ontvangen een nette afwijzing. Extra hulp nodig bij het maken van de selectie? Hiervoor is het mogelijk om een recruiter van ons in te zetten.
 • Correcte afhandeling met één partij
  Geschikte kandidaat gevonden? Wij regelen de rest! Wij betalen de uitzendondernemer en zorgen voor een correcte inschaling en uitbetaling van de medewerker. Jij hebt één aanspreekpunt, krijgt één factuur en één rapportage.
 • Huidige leveranciers ook aansluiten
  Jouw huidige leveranciers kunnen ook eenvoudig aangesloten worden op flexplein. Jij bepaalt zelf per vacature of je hen mee laat werven en of je hen een voorsprong geeft of juist niet. En door onze onafhankelijke rapportages krijg je inzicht in de kwaliteit en prijzen van al jouw leveranciers.
 • Rapportagetool
  Data wordt universeel gemeten. Kwaliteit en kwantiteit wordt transparant. Flexplein kan op diverse onderdelen managementrapportages verzorgen (bijvoorbeeld verzuim, instroom, uitstroom etc).

Flexplein in het kort

Flexplein

Hoe werkt het?

1.

Aanmelden
We plannen een startgesprek in om jouw personeelsbehoefte te inventariseren en hoe we de best passende werkwijze en uitzendpartners in gaan zetten.

2.

Afspraken
We bepalen de beste prijs voor jouw personeelsbehoefte, afgestemd op de arbeidsmarkt. Wij maken vervolgens afspraken met alle uitzendondernemers.

3.

Kandidaten
Heeft een uitzendondernemer een geschikte kandidaat gevonden? Wij screenen deze en zetten deze door naar jou.

4.

Match!
Wij regelen het contract, inschaling en uitbetaling van de kandidaat.

Personeel nodig? Meld je vrijblijvend aan bij flexplein